Openingstijden

Openingstijden

Mijntjes Kids is geopend van maandag tot en met donderdag  

van 8:00 uur tot 18:00 uur.

Opvangtijden

De uiterlijke tijd om het kind te brengen is 9:00 uur. De ophaaltijd is op zijn vroegst 16:00 uur. Uitzonderingen zijn uiteraard bespreekbaar.

Ik hanteer een uurtarief van € 6,50 per kind. Het uurtarief wordt in rekening gebracht van 8:00 uur tot 17:30 uur.

In overleg mag het kind voor en na de openingstijden gebracht en opgehaald worden. Wanneer dit structureel het geval is, zullen deze tijden vermeld worden in onderstaande kolom als afgesproken contracturen. Dit wordt per 15 minuten berekend.

Het uurtarief is exclusief avondeten, flesvoeding en babypotjes. Luiers zijn inclusief.

Afwezigheid in verband met vakantie of andere redenen

Snipperdagen/vakanties dienen minimaal 2 weken van te voren worden doorgegeven. Wordt dit later doorgegeven, dan worden de contracturen doorberekend. Zelf geef ik vakanties/vrije dagen minimaal 4 weken van te voren door.

Op jaarbasis mogen de kids 4 x het aantal dagen dat ze per week komen, onbetaalde vakantie opnemen naast mijn eigen vakanties.

Voorbeeld: Komt een kindje 3 dagen per week, dan is dit 4 x 3 dagen = 12 dagen per jaar. Uiteraard kan je meer vakantie opnemen, maar dan worden de contracturen doorberekend.

Wanneer ik zelf met vakantie ben of om een andere reden geen kinderen kan opvangen, wordt dit zo vroeg mogelijk en uiterlijk één maand van te voren aan je doorgegeven, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden. Vanzelfsprekend worden er voor die periode geen opvangkosten in rekening gebracht worden.

Verder ben ik op de volgende nationale feestdagen de gehele dag gesloten: nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, eerste paasdag en tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, eerste pinksterdag en tweede pinksterdag, eerste kerstdag en tweede kerstdag en oudejaarsdag.

Deze dagen worden geregistreerd in het geval van een contractueel overeengekomen opvangdag.

Visit Us On Facebook